Vilken dag jag har haft. En väldigt bra sådan.
Dagliga promenaden med Ludwig till dagis, självklart åkandes på snowracern vi fått låna av lill-moster & lill-morbror. Sen hem en sväng, och sen iväg på jobbet. Det är tunga p-möten nu, men ack så viktiga och efteråt känns det lättare. Sen hem, fixa lite, och så kom Mommis på besök.

Med sig på besöket hade hon fixat en kaffebryggare till mig, och allt vad det innebär för att kunna fixa sig en kopp Java. Några lampor, nya stekpannor, platsbunkar (så jag kan baka!), servetter, påslakanset till Luddis, rivjärn, ett nytt täcke till Luddis, jättefina kaffekoppar, en topp till mamman, en stavmixer, och så var det säkert nå mer som jag inte kmr på.

Å vad jag längtat efter riktigt kaffe. Att slippa dricka pulverkaffe. Det är riktig lycka det för en kaffetunna som mig.

Vi for upp till Jysk innan vi tog en promenad och hämta Luddefisen och fixade lakan till sängarna. Så nu har vi iaf två uppsättningar här hemma.

Ludde var i sitt esse över att träffa Mommis. Han gick helt banans här hemma och körde nog slut på tanten :)
Och så fick vi skjuts till affären så vi kunde köpa lite frukost för resten av veckan. Skönt att vara två på affären då han även var helt galen där.

Väl hemma igen vinkade vi hejdå till mormor och började med maten. En stor portion spagetti och köttfärssås åt han upp och bad om mer, även den stora portionen åt han upp.

Lite fix i tvättstugan, ett bad för herrn, mys framför tv'n med välling och direkt efteråt kvällsfika bestående av fil och müsli så somnade han gott. Nu ligger han i sin säng och snarkar och jag ligger och funderar på vilken tid han tänkte kliva upp imorgon. Helgen har varit som så att han klivit upp mellan 05.00-05.45 cirkus. Igår fick jag sovmorgon till 06.30 och jag höll på och trilla av pinn. Den känslan försvann rätt fort imorse då det var uppstigning 05.10. Suck.. :) Men på något vis går det ändå. Att mysa, köra med helikoptern över mammas kropp, läsa bok räcker långt innan han vill göra något mer ansträngande.

Imorgon är vi lediga från allt vad heter dagis och jobb, så vi ska ha en riktig busdag tänkte jag, beroende på när han kliver upp vill säga, haha! :)
På fredag är verkligheten tillbaka och Luddefisen åker till pappa och själv kliver jag på jobbhelg.
Nu börjar äntligen allvaret på riktigt! :)