Då var midsommarhelgen slut. En väldigt lugn sådan för mig och Ludwig. I fredags var Sara och Joel här. Blev trerätters (Rödlökscheesecake m. stenbitsrom, älgkött m. klyftpotatis & pepparsås, nutellabrownie m. grädde). När lill-prinsen lagt sig blev det lite lekar och vi gjorde kväll vid tolv. Vaknade upp igår pigg (ja så pigg man kan vara 04.45). Drack ett glas vid till maten och en liten öl efter Ludde somnat. Var nog många som vaknade allt annat än nykter igår. Midsommar är egentligen bara ännu en helg till att dricka dygnet runt för vissa som det verkar. 

Igår lullade vi på här hemma. Lite städning och sanering av hundhår, Diezel fäller hur mycket som helst nu. Så blir som ett täcke över golven. Fick besök senare på dagen och det blev film i soffan för mig när Ludwig somnat. 

Imorse blev uppstigningen 05.15. En liten karl som blev kissnödig då så efter det ville han inte somna om. Men på nå vis så kliver man upp ändå och ser glad ut. Sitter just nu med dagens första kaffe och ludden leker med bilarna bredvid. 

Till veckan är det lite jobb och så måste jag iväg och shoppa kläder till lilleman. Insåg att jag bara hade sex par kalsonger och mer behövs. Är ju numer en stor kille jag har här hemma som är blöjfri. 


Hittade en fin fjäril när vi plockade blommor på midsommarafton. Tittar man noga ser man vartenda hårstrå på kroppen. 


En utav mina orkidéer. Två fina utblommade och åtta blommor till kommer det bli. Den tog om sig rejält.