Ludwig har nu klarat av sin första vecka på den nya förskolan.  Förskolan i sig är egentligen helt annorlunda mot den gamla och var inte heller vårat förstahandsval. Men tyvärr fanns det inte några platser där vi tänkt och eftersom vi ville ha i området där vi båda kommer att bo sedan så fick det bli så här.
 
Ludwig verkar stormtrivas. Han fann snabbt kompisar och brydde sig inte så mycket om att vi gick ifrån honom så han fick leka själv. Fröknarna tycker att det går jättebra.
 
Största +:et på förskolan är att dom har egen kock. Att slippa den uppvärmda maten från kommunens storkök känns jättebra!
Sedan att lokalerna är väldigt små, eller rättare sagt små rum känns lite trist då vi är van vid stora ytor men verkar inte vara något Ludwig bryr sig om.
 
Detta är en förskola som ligger i ett bostadsområde och därför är utegården inte jättestor, men som tur är så har dom nära till skogen och försöker ta med sig några barn/dag att leka där och titta på saker. .
 
Känns jättebra att Luddis trivs så bra, för det är huvudsaken. Jag gillar pedagogerna och känner att dom går att prata med, vilket jag tycker är väldigt viktigt. Att kunna ha en bra kommunikation är A & O på förskolan tycker jag. Känns som jag kan fråga dem om allt och att om det skulle vara något så ringer dom antingen mig eller M på en gång.
 
Imorrn drar vecka nummer två igång. Eller inskolningen är bara imorgon, sedan ska vi köra på riktigt. Denna vecka ska vi testa lämna den tiden han för det mesta kommer att bli lämnad så vi ser att det funkar. Luddis är van vid långa dagis-dagar men i och med att det är ett nytt så vet man ju inte om det funkar.
 
Nu är det tyst från sovrummet så jag ska fika lite innan jag också bäddar ner mig, imorgon är det ju dags att ställa klockan så är bäst jag är pigg. Litar inte riktigt på väckarklockan Ludwig längre. Han vaknar allt från halv sex till halv nio numer och vi ska ta bussen halv nio så är bäst att vara på den säkra sidan.
 
Ha det gött!