Lillemans ögon är mycket, mycket bättre och syns knappt ett spår längre. Så skönt att det gick över fort. 

Idag har vi varit effektiva. Åkte ner på stan så vi var där strax innan butikerna öppna = väldigt lite folk. Fixade klart några julklappar och köpte ett par fleece-tumvantar åt Ludden då vi märkte att det var hål i pekfingret på väg ner på stan. Vi hann allt vi tänkte och även äta lunch och när vi ätit upp så var det kaos på stan. Tur att vi skulle åka hem då! :) 

När vi kom hem så slog vi in lite klappar och städade lite. Medans Luddisen underhöll så själv så vek jag tvätt och la in i garderoberna och sedan diskade vi tillsammans. Allt blir så mycket roligare med honom som hjälper.

Igår så fixade vi ett pepparkakshus, lite tidigt kan tyckas men jag brukar göra det till första advent och då jobbar jag plus att Ludden är hos pappa så vi passade på när vi ändå inte kunde umgås med folk. Det blev så himla fint och Ludden verkar gilla färgen gul och rosa bäst! :)

Nu ska vi strax hoppa i badet och sedan blir det saga och förhoppningsvis tidig kväll som vanligt. Rätt skönt att ha fått rutin på att han sover vid sju. Så mycket mer tid för mig själv och hemmet då. :) Och sen kan man tjuv-tjusas när han sover ;-)

Igår kväll så skrattade jag gott åt Ludden. Han hade mycket tok för sig när han sov. Det roligaste var när han började tok-skratta och då kunde jag inte hålla mig och började själv tok-skratta, elva på kvällen. Sen sov jag minsann gott! 

Nu tjatas det om badet så dags att hälla upp.