Det är konstigt det där, att veckorna går så sakta och helgerna går super snabbt. 
Efter att ha cykeltränat inne hela helgen så var det äntligen dags för premiären ute igår. Världens lyckligaste kille! Leendet hade gått runt hela huvudet ifall han inte hade haft öron i vägen. 
Förra året när han fick cykeln så var det inte intressant överhuvudtaget. Han vägrade i princip att sitta på den. Jag försökte lura och trixa så han skulle testa men icke! 
J kom med cykeln i fredags så den stod här hemma när Luddisen kom hem. Jäklar vad förbannad han blev, han skulle minsann inte cykla på den där dumma cykeln (Luddes ord). Jag sa bara att den kunde stå där den stod tills han kände sig redo. Tog ungefär en kvart sen satt han på den ;-) Han hade svårt med att trampa, då han bromsade istället hela tiden men det släppte fort. Och nu får man passa sig. För det går
fort runt i lägenheten. En fördel med att ha två dörrar till köket. Ludde har sin lilla bana där. Jag låter hobom cykla inne så han får träna upp sig riktigt. I sommar kommer nog både han och jag vara helt säker på cykeln :-)

Sen cykeln kom har han dessutom slutat lägga alla leksaker i vardagsrummet. Han plockar ihop allt han lekt med så att han kan cykla sen. Perfekt för mamman, haha. :-)

Än är veckan inte planerad så mycket. Idag är det dagis för lilleman och mamman ska iväg på möte. Efter mötet får vi se om veckan kanske har ändras lite :-)

Nu är vi strax på språng. Synd att det snöa igår kväll/inatt, annars hade vi nog tagit cykeln upp till dagiset.

Ha en fin dag.


Premiärturen!